صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

بازداشت عوامل درگیری خونین مراسم عروسی در زرند

فرماندار زرند ضمن تشریح چگونگی درگیری شخصی در یک مراسم عروسی این شهرستان طی دیشب (یکشنبه‌شب) گفت: قاتل و دیگر عوامل این درگیری بازداشت شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید رضا حسینی‌نژاد ضمن بیان اینکه حادثه منجر به قتل در یک از تالار‌های عروسی شهر زرند بین مدعوین و افراد حاضر در عروسی رخ داده تصریح کرد: یک نفر به علت شدت جراحت وارده ناشی از چاقو و باوجود اقدامات درمانی، جان باخت و ۲ مجروح نیز بستری هستند.

فرماندار زرند با اشاره به اینکه پنج نفر از عوامل این درگیری بازداشت شدند اظهارداشت: اختلاف قبلی میان طرفین دعوا منجر به این اتفاق شده و این حادثه کاملا شخصی بوده است.

دادستان زرند نیز امروز در خبری بر برخورد قاطعانه با عوامل این درگیری تاکید و اعلام کرده است: دستگاه قضا با جدیت و بدون اغماض با تمامی عواملی که کوچک‌ترین نقشی در این نزاع داشته‌اند و موجب اخلال در نظم عمومی شده اند، برخورد خواهد کرد.

به گفته رضا یعقوبی، وقوع چنین اتفاقاتی همگان به‌ویژه جوانان را به این نکته رهنمون می‌کند که آستانه صبر و تحمل خود را در اتفاقات روزمره بالا ببرند.

مدعی العموم در زرند همچنین به جوانان در خصوص حمل سلاح سرد که می‌تواند زمینه ساز جرائم متعدد باشد هشدار داد و گفت: متاسفانه دیده شده که برخی از جوانان و نوجوانان اقدام به حمل سلاح سرد می‌کنند و با توجه به اینکه صرف حمل سلاح سرد نیز جرم است از والدین انتظار می‌رود ضمن ایفای نقش نظاراتی، فرزندان خود را کنترل کنند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم زرند ادامه داد: لازم است مهمانان مراسم مسائل عرفی و شرعی را در مجالس رعایت و مدیران و مسئولان تالار‌های برگزاری مجالس عروسی نیز بخشنامه ساماندهی مراسم جشن عروسی را به طور کامل اجرا کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار